Om MuskelAkuten

När du kommer till MuskelAkuten träffar du Inga Lill Reimers. Jag erbjuder massage där fokus ligger på dig som individ oavsett om det rör sig om en skön förebyggande avslappningsmassage eller om du har ett specifikt problem, t.ex. musarm, ischias, löparknä eller spänningshuvudvärk.

Privatpersoner

Behandlingen utgår från den klassiska svenska massagen kompletterat med rörelseanalyser, töjningar, muskeltester, stretch, triggerpunktsbehandling eller laser. Efter behandlingen får du inviduellt anpassad rådgivning utifrån det jag ”hittar” under behandlingen med stretch, ergonomi eller personliga träningsråd.

Företagsmassage

MuskelAkuten besöker din arbetsplats och ger massage och råd om ergonomi och egenvård för att minska antalet sjukskrivningar på ditt företag. Ring så skräddarsyr jag ett förslag till ditt företag.

Idrottsmassage

MuskelAkuten besöker dig eller din idrottsklubb och och ger behandlingar och hjälper er med skadeförebyggande träning och träningsinspiration.

Massagekurser

MuskelAkuten håller kurser i ”massage för hemmabruk”, en dag eller helgkurser. Du får en kort teoretisk genomgång men främst får du lära dig de mest användbara massagegreppen för att kunna hjälpa dina nära och kära.

Viktigast för mig är att du får den behandling du vill ha.

Vid första mötet stämmer vi av vilka behov och mål du har med din behandling och du får fylla i en hälsodeklaration. Efter behandlingen bestämmer vi vad som du behöver för att nå bästa resultat- Du råd om egen stretch, ergonomi och personliga träningsråd. Vi ser om det behövs fler behandlingar för ett optimalt resultat.

Jag är certifierad massör, massageterapeut, licensierad idrottsmassör, lymfflödesmassör, gyminstruktör samt flera fördjupande kurser inom massage, undersökningsteknik, kroppen funktion och träning. Nu kan jag även utföra laserbehandling.

Inga Lill

Referenser

Skönt att äntligen få ordning på min ländrygg med 3 behandlingar och råd på vad jag ska träna och stretcha. Tack Inga Lill!Sören

En gång i månaden är det min ”guldstund” hos Inga Lill.Eva

Haft ”frozen shoulder” på vänster sida sen ett år tillbaka, fått kortisoninjektioner, akupunktur och TENS. Med smärtor om nätterna och 8 veckors sjukskrivning. Nu har höger också börjat smärta. Jag började leta efter alternativ och bestämde mej för Inga Lill på MuskelAkuten. Det är det bästa jag kunnat gjort, med hennes lugn och kompetens får jag massage och laser. Tack vare henne sover jag gott om nätterna och inte haft en dags sjukskriving. Jag rekommenderar henne varmt till dej som behöver hjälp.Agneta Fors Ekander